Kære alle medlemmer

 

Hvis I har gode forslag til hjemmesiden, så send os gerne en mail.

 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

NYHED Aflysning af sæson 2020/2021. 28. marts 2021.

Kære medlemmer

Vi ser os i bestyrelsen desværre nødsaget til endnu en gang at aflyse det resterende af sæsonen og annullere denne sæson, så der atter suspenderes for op- og nedrykning. Det bliver ikke muligt at færdiggøre sæson 2020/2021 på denne side af sommerferien, hvorfor vi nu aflyser og annullerer den. Vi satser stærkt på, at vi kan starte en ny sæson til september, og at vi endelig kan få spillet i gang igen uden pauser og nedlukninger af bowlinghallerne.

Vi er alle trætte af coronasituationen og dens konsekvenser, men vi går heldigvis bedre tider i møde.

Pas på jer selv og god sommer.

 

NYHED Information angående sæson 2020/2021. 18. januar 2021.

Kære medlemmer. Restriktionerne forlænges igen og igen, og det er svært for os alle at spå om fremtiden. Vi savner bowlingen, og vi bliver ved at have et spinkelt håb om, at vi snart kan få lov at træde ind i hallerne igen og nyde lyden af bowlingkugler, der rammer banerne og vælter keglerne.

Vi kan endnu ikke give jer en endelig udmelding angående den indeværende sæson 2020/2021, men vi arbejder på sagen. Vi håber på, at vi snart må samles igen og holde et fysisk bestyrelsesmøde. Vi vil dog informere jer om, at vi i hvert fald ikke har planer om, at vores sæson skal forlænges i uendelighed, eller at vi skal til at spille denne sæson færdig på den anden side af sommerferien. Sæson 2020/2021 skal kunne færdigspilles på denne side af sommerferien, såfremt det er muligt. Så snart vi har haft mulighed for at holde vores bestyrelsesmøde, når hallerne åbner igen og vi kan få tilbagemeldinger fra disse, så hører I fra os. Pas på jer selv og hold jer tålmodige i disse mærkelige tider.

NYHED Information angående kampe i DFBU i december 2020. 8. december 2020.

Kære medlemmer. Alle de resterende kampe i december i DFBU arbejder vi pt på at få flyttet. Vi kontakter jeres klubformænd, så snart alt er på plads, og det opdateres ligeledes på hjemmesiden. Husk derfor at holde øje med hjemmesiden, så I er sikre på, hvornår I skal spille. Vi beklager besværet, og vi håber, at I alle er ved godt mod og har det godt.


NYHED Information angående kampe i DFBU. 29. oktober 2020.

Kære medlemmer, så er der kommet afklaring på situationen ift. afvikling af kampe den 1. november 2020. Vi har ventet på, hvordan restriktionerne ville være for idrætslivet, og vi kan nu melde ud, at vi fortsat kan afvikle vores kampe - omend det har krævet lidt ændringer. Nogle kampe har vi været nødsaget til at flytte fra den oprindelige dato, og andre kampe har fået flyttet kamptidspunktet på den oprindelige dato. Vi beklager den sene udmelding, og vi håber, det kan lade sig gøre for de forskellige hold, der bliver ramt af ændret kamptidspunkt. Alle klubformænd, der har hold, hvor kamptidspunktet og/eller datoen er rykket, har fået besked pr. mail, men kampene er nu ændret på hjemmesiden, så I alle kan se, hvornår jeres hold skal spille. Informer gerne jeres holdkammerater, så I er sikre på, at alle har det korrekte kamptidspunkt. Turneringsledere til kampene i november er hjemmeholdet.

 

NYHED Opdaterede restriktioner. 26. oktober 2020.

I skal være opmærksomme på, at der er nye restriktioner for bowlinghallerne jf. forsamlingsforbuddet. Flere haller har meldt ud, at de fortsat holder åbent, og klubberne kan fortsætte deres træning inden for diverse retningslinjer i den pågældende hal.
Vi ved endnu ikke helt, hvorledes forsamlingsforbuddet kommer til at påvirke vores turnering i DFBU, men vi arbejder på at få det afklaret med hallerne, så vi kan melde noget ud til jer hurtigst muligt. Vi er klar over, at der er kampe i den kommende weekend, og vi arbejder på at få en afklaring, så hurtigt vi kan.

 

NYHED Opdaterede spilleregler for sæson 2020/2021. 18. september 2020.

Spillereglerne for sæson 2020/2021 er opdaterede pr. d.d.
Vær opmærksom på, at der blandt andet er ændret i spilleformatet grundet corona. Det nye spilleformat fremgår desuden af dokumentet med retningslinjer, der ligger på forsiden.

 

NYHED Turneringsplan 2020/2021 og dokumentet med turneringsledere er nu lagt på hjemmesiden. 26. august 2020. (OPDATERET pr. 28. september jf. dokumentet med turneringsledere).

Den nye sæsons turneringsplan er nu offentliggjort på hjemmesiden under "Stillinger" i toppen af hjemmesiden. Enkelte rettelser kan stadig forekomme, så hold øje med kamptidspunkterne løbende. Dokumentet med oversigten over de forskellige turneringsledere ligger under fanebladet "Dokumenter".

Vi glæder os til at se jer tilbage på banerne igen.

 

NYHED Sæson 2020/2021. 23. juli 2020.

Den nye sæsons turneringsplan bliver offentliggjort i starten af august, hvor vi gerne skulle have fået bookingerne bekræftet af alle hallerne. Den første spillerunde er den 27.09.2020.

 

NYHED Holdtilmelding 2020/2021. 21. april 2020.

Der er dags dato udsendt dokumenter angående holdtilmelding og licensansøgning til sæson 2020/2021 til alle klubformænd.

 

NYHED Jf. Covid-19 (Coronavirus) og den resterende sæson 2019/2020. 15. april 2020.

Bestyrelsen i DFBU har i den seneste tid fulgt regeringens pressemøder nøje og har over flere omgange debatteret, hvordan alt dette kommer til at påvirke vores turnering.

I går (14. april 2020) blev det meldt ud i en pressemeddelelse, at der pt. fra regeringens side kigges på muligheden for i første omgang at åbne op for udendørs sportsgrene. Dette omfatter dermed desværre ikke bowlinghallerne, som derfor tidligst vil blive åbnet den 10. maj, som alting ser ud lige nu. Det er dog ikke en garanti. Vi ved fortsat ikke, om der vil være yderligere restriktioner på forsamlinger (udover folkeskolernes mindre klasser og andre institutioner) fra den 10. maj.

På baggrund af ovenstående har vi i bestyrelsen besluttet, at vi aflyser resten af sæsonen fra dags dato. Vi mangler at få afviklet omkring 60 kampe, der bliver en stor udfordring at få afviklet, da resten af weekenderne i maj måned byder på St. Bededagsferien samt Kr. Himmelfartsferien og Pinsen. Derudover ønsker vi ikke at udsætte vores medlemmer for smittefare, da denne højst sandsynligt stadigvæk er i omløb, hvis hallerne åbnes den 10. maj – ej heller ønsker vi, at der er hold, der ikke kan stille fuldt op til kampene, hvis de har medlemmer, der fortsat ikke ønsker at udsætte sig selv for smittefaren eller er i gruppen for højere risiko med Coronavirus.

Vi mener ikke, det er retfærdigt at gennemføre op- og nedrykning samt præmieuddeling, da der i flere rækker ikke er spillet det samme antal kampe holdene imellem, og vi har derfor valgt at suspendere sæsonen i forhold til op- og nedrykningsreglerne samt kåring af vinderne i hver række.

Bestyrelsen er meget ærgerlige over situationen, men vi har forsøgt at tage så retfærdig en beslutning som muligt – desværre vil det altid gå udover nogen, uanset hvad vi beslutter.

Dette er desuden sendt ud til alle klubformændene på mail.

Har I nogen spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive til formand.dfbu@gmail.com

Vi håber, at I alle samt jeres nærmeste har det godt, og vi glæder os til at se jer til sæsonstart.

 

NYHED Jf. Covid-19 (Coronavirus) 14. april 2020

COVID-19 (Coronavirus) situationen har desværre endnu ikke forandret sig, og Regeringen har forlænget forsamlingsforbuddet frem til den 10. maj 2020. Vi arbejder i bestyrelsen på en beslutning omkring, hvad vi gør med de resterende kampe i sæsonen. I hører fra os, så snart vi har noget på plads.

 

NYHED Aflysning af Mesterskabsstævne 2020 samt forlængelse af sæsonen 26. marts 2020

Turneringen: COVID-19 (Coronavirus) situationen har desværre endnu ikke forandret sig, og jf. Regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet frem til den 13. april 2020 vil alle kampe den 5. april 2020 blive udsat. Vi forlænger dermed sæsonen med forbehold, da vi endnu ikke ved, hvordan situationen udvikler sig fremadrettet. Vi lader i første omgang den oprindelige spilledato stå på hjemmesiden, indtil vi ved noget mere om situationen efter den 13. april 2020. I får naturligvis besked om den nye dato for runden, såfremt turneringen kan genoptages. Hvis spillet først kan genoptages i maj måned, vil runde 9 blive placeret efter den oprindelige runde 10. 
Mesterskabsstævne 2020: Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse årets mesterskabsstævne, som skulle have været spillet den 26. april. De, som indtil videre har tilmeldt sig og betalt for sin start, vil få tilbageført pengene snarest muligt.

 

NYHED COVID-19 (Coronavirus) 8. marts 2020

Vi vil fra bestyrelsens side gerne opfordre til, at alle følger Sundhedsstyrelsen retningslinjer ift. COVID-19. I bowlingsporten giver vi meget hånd til medspillere og modstandere samt giver mange highfives under kampe. Vi vil opfordre til, at man helt undlader dette for denne periode, hvor COVID-19 udgør en smittefare. Vi vil desuden bede jer om, at man finder en afløser til sit hold og generelt bliver væk fra hallen, hvis man er ramt af symptomerne (influenza, feber eller en luftvejsinfektion) i denne periode. Vi har alle et fælles ansvar for at følge retningslinjerne.

 

NYHED Mesterskabsstævne 26. april 2020 i BBC (tidligere Lanes & Lounges) 8. marts 2020

Der er dags dato sendt indbydelse til Mesterskabsstævnet ud til klubformændene.NYHED 2-unionskamp mod FSKBH den 27. oktober 2019

DFBU vandt pokalen ved årets 2-unionskamp mod FSKBH i Rødovre. DFBU-herrerne vandt med 102 point mod 90 point til FSKBH, mens damernes kamp var noget mere lige. Her blev det uafgjort i antallet af point (96 point til hver union), men DFBUs damer havde væltet 43 kegler mere totalt og vandt dermed. I den samlede stilling blev det 198 point til DFBU mod 186 point til FSKBH. Stærkt gået af de udtagne spillere, som hev pokalen hjem til DFBU.

 

NYHED Turneringsledere 2019/2020 15. august 2019

Listen over turneringsledere for sæsonen 2019/2020 finder du nu under fanen Dokumenter (opdateret 19. september).

 

NYHED Turneringsplanen 1. august 2019

Turneringsplanen for sæsonen 2019/2020 er nu tilgængelig på hjemmesiden, men vær opmærksom på, at der kan forekomme enkelte rettelser.

 

NYHED Mesterskabsstævnet 15. april 2019

Alle resultater fra Mesterskabsstævnet ligger nu under menuen Mesterskabsstævne 2019. Tak til alle der deltog og stort tillykke til Lotte Qwist (Team BBS) og Michael Wittendorff (Trotterne) som blev unionsmestre anno 2019 samt stort tillykke til de resterende præmietagere.