Kære alle medlemmer

 

Hvis I har gode forslag til hjemmesiden, så send os gerne en mail.

 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

NYHED Opdaterede spilleregler for sæson 2020/2021. 18. september 2020.

Spillereglerne for sæson 2020/2021 er opdaterede pr. d.d.

 

NYHED Turneringsplan 2020/2021 og dokumentet med turneringsledere er nu lagt på hjemmesiden. 26. august 2020.

Den nye sæsons turneringsplan er nu offentliggjort på hjemmesiden under "Stillinger" i toppen af hjemmesiden. Enkelte rettelser kan stadig forekomme, så hold øje med kamptidspunkterne løbende. Dokumentet med oversigten over de forskellige turneringsledere ligger under fanebladet "Dokumenter".

Vi glæder os til at se jer tilbage på banerne igen.

 

NYHED Sæson 2020/2021. 23. juli 2020.

Den nye sæsons turneringsplan bliver offentliggjort i starten af august, hvor vi gerne skulle have fået bookingerne bekræftet af alle hallerne. Den første spillerunde er den 27.09.2020.

 

NYHED Holdtilmelding 2020/2021. 21. april 2020.

Der er dags dato udsendt dokumenter angående holdtilmelding og licensansøgning til sæson 2020/2021 til alle klubformænd.

 

NYHED Jf. Covid-19 (Coronavirus) og den resterende sæson 2019/2020. 15. april 2020.

Bestyrelsen i DFBU har i den seneste tid fulgt regeringens pressemøder nøje og har over flere omgange debatteret, hvordan alt dette kommer til at påvirke vores turnering.

I går (14. april 2020) blev det meldt ud i en pressemeddelelse, at der pt. fra regeringens side kigges på muligheden for i første omgang at åbne op for udendørs sportsgrene. Dette omfatter dermed desværre ikke bowlinghallerne, som derfor tidligst vil blive åbnet den 10. maj, som alting ser ud lige nu. Det er dog ikke en garanti. Vi ved fortsat ikke, om der vil være yderligere restriktioner på forsamlinger (udover folkeskolernes mindre klasser og andre institutioner) fra den 10. maj.

På baggrund af ovenstående har vi i bestyrelsen besluttet, at vi aflyser resten af sæsonen fra dags dato. Vi mangler at få afviklet omkring 60 kampe, der bliver en stor udfordring at få afviklet, da resten af weekenderne i maj måned byder på St. Bededagsferien samt Kr. Himmelfartsferien og Pinsen. Derudover ønsker vi ikke at udsætte vores medlemmer for smittefare, da denne højst sandsynligt stadigvæk er i omløb, hvis hallerne åbnes den 10. maj – ej heller ønsker vi, at der er hold, der ikke kan stille fuldt op til kampene, hvis de har medlemmer, der fortsat ikke ønsker at udsætte sig selv for smittefaren eller er i gruppen for højere risiko med Coronavirus.

Vi mener ikke, det er retfærdigt at gennemføre op- og nedrykning samt præmieuddeling, da der i flere rækker ikke er spillet det samme antal kampe holdene imellem, og vi har derfor valgt at suspendere sæsonen i forhold til op- og nedrykningsreglerne samt kåring af vinderne i hver række.

Bestyrelsen er meget ærgerlige over situationen, men vi har forsøgt at tage så retfærdig en beslutning som muligt – desværre vil det altid gå udover nogen, uanset hvad vi beslutter.

Dette er desuden sendt ud til alle klubformændene på mail.

Har I nogen spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive til formand.dfbu@gmail.com

Vi håber, at I alle samt jeres nærmeste har det godt, og vi glæder os til at se jer til sæsonstart.

 

NYHED Jf. Covid-19 (Coronavirus) 14. april 2020

COVID-19 (Coronavirus) situationen har desværre endnu ikke forandret sig, og Regeringen har forlænget forsamlingsforbuddet frem til den 10. maj 2020. Vi arbejder i bestyrelsen på en beslutning omkring, hvad vi gør med de resterende kampe i sæsonen. I hører fra os, så snart vi har noget på plads.

 

NYHED Aflysning af Mesterskabsstævne 2020 samt forlængelse af sæsonen 26. marts 2020

Turneringen: COVID-19 (Coronavirus) situationen har desværre endnu ikke forandret sig, og jf. Regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet frem til den 13. april 2020 vil alle kampe den 5. april 2020 blive udsat. Vi forlænger dermed sæsonen med forbehold, da vi endnu ikke ved, hvordan situationen udvikler sig fremadrettet. Vi lader i første omgang den oprindelige spilledato stå på hjemmesiden, indtil vi ved noget mere om situationen efter den 13. april 2020. I får naturligvis besked om den nye dato for runden, såfremt turneringen kan genoptages. Hvis spillet først kan genoptages i maj måned, vil runde 9 blive placeret efter den oprindelige runde 10. 
Mesterskabsstævne 2020: Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse årets mesterskabsstævne, som skulle have været spillet den 26. april. De, som indtil videre har tilmeldt sig og betalt for sin start, vil få tilbageført pengene snarest muligt.

 

NYHED COVID-19 (Coronavirus) 8. marts 2020

Vi vil fra bestyrelsens side gerne opfordre til, at alle følger Sundhedsstyrelsen retningslinjer ift. COVID-19. I bowlingsporten giver vi meget hånd til medspillere og modstandere samt giver mange highfives under kampe. Vi vil opfordre til, at man helt undlader dette for denne periode, hvor COVID-19 udgør en smittefare. Vi vil desuden bede jer om, at man finder en afløser til sit hold og generelt bliver væk fra hallen, hvis man er ramt af symptomerne (influenza, feber eller en luftvejsinfektion) i denne periode. Vi har alle et fælles ansvar for at følge retningslinjerne.

 

NYHED Mesterskabsstævne 26. april 2020 i BBC (tidligere Lanes & Lounges) 8. marts 2020

Der er dags dato sendt indbydelse til Mesterskabsstævnet ud til klubformændene.NYHED 2-unionskamp mod FSKBH den 27. oktober 2019

DFBU vandt pokalen ved årets 2-unionskamp mod FSKBH i Rødovre. DFBU-herrerne vandt med 102 point mod 90 point til FSKBH, mens damernes kamp var noget mere lige. Her blev det uafgjort i antallet af point (96 point til hver union), men DFBUs damer havde væltet 43 kegler mere totalt og vandt dermed. I den samlede stilling blev det 198 point til DFBU mod 186 point til FSKBH. Stærkt gået af de udtagne spillere, som hev pokalen hjem til DFBU.

 

NYHED Turneringsledere 2019/2020 15. august 2019

Listen over turneringsledere for sæsonen 2019/2020 finder du nu under fanen Dokumenter (opdateret 19. september).

 

NYHED Turneringsplanen 1. august 2019

Turneringsplanen for sæsonen 2019/2020 er nu tilgængelig på hjemmesiden, men vær opmærksom på, at der kan forekomme enkelte rettelser.

 

NYHED Mesterskabsstævnet 15. april 2019

Alle resultater fra Mesterskabsstævnet ligger nu under menuen Mesterskabsstævne 2019. Tak til alle der deltog og stort tillykke til Lotte Qwist (Team BBS) og Michael Wittendorff (Trotterne) som blev unionsmestre anno 2019 samt stort tillykke til de resterende præmietagere.